Labels & Etiketten

Op onze glossy etiketten zijn wij béretrots, het is dat we er zo veel verkopen, anders hielden we ze zelf! Werkelijk schitterend zijn onze kleurrijke etiketten voor bijv. de levensmiddelenindustrie. Houdbaar in de diepvries en tevens magnetronbestendig. Ook hierop kunnen variabele gegevens worden gedrukt. Verder etiketten bedrukt aan voor- én achterzijde. Vele uitvoeringen en mogelijkheden.

Etiketten op rol of op vel. Elk etiket of label voeren wij geheel volgens uw wensen uit. Labels en etiketten van Stickermax kunnen wij drukken op véle papier- of vinylsoorten.

In verschillende belijmingen: afneembaar zonder lijmresten achter te laten, normaal of met een uiterst sterke belijming/lijmlaag. Verder hebben we ook niet doorschijnende etiketten om iets af te plakken, bijv. over een onderliggende illustratie of tekst. Uiteraard zijn oplopend nummeren, uw etiket voorzien van een bar- of QR code, stansen etc. slechts enkele van de vele mogelijkheden. U roept maar!

Stickermax ook voor spaarzegels, wij leveren jaarlijks tientallen miljoenen zegels op rol voor uiterst succesvolle spaaracties e.d.
En u weet het... mocht u met een ”creatief probleem” zitten, onze vormgevers denken graag met u mee! Ook hier verrassend voordelig.

Voor uitgebreide informatie of advies: 040 211 62 29  of stuur een mailtje naar: stickermax@planet.nl