Textielstickers

Stickermax hét adres in Nederland en België voor textielstickers. Textielstickers zijn zeer geschikt voor kleding, matrassen en meubel(stoffering). Textielstickers zijn uitermate flexibel. Het materiaal is een satijnachtige kunststof en kleeft op vrijwel alle oppervlakken met een vezelstructuur. Textielstickers zijn alléén bij Stickermax verkrijgbaar in normale, lichte en zeer sterke belijming. Het materiaal is schitterend te bedrukken in full colour of in één of meerdere kleuren. Maximaal drukformaat is 70x100 cm! Schitterende resultaten, pure kwaliteit voor scherpe prijzen...

Stickermax heeft ook een groot assortiment blanco A4 vellen textielstickers op voorraad. Om zelf te printen of beschrijven. Snelle levering! Vraag ons lijstje met formaten en prijzen: stickermax@planet.nl. Lasergeschikte blanco textielstickers zijn zeer geschikt voor speciale gelegenheden zoals school- of bedrijfsfeestjes, netwerkborrels en de kledingindustrie.

Speciale wensen? Oplopend nummeren, personaliseren, stansen of een barcode aanbrengen? Wij regelen het! Vraag een vrijblijvende offerte. Kost niets, scheelt veel! Stickermax, uitgegroeid tot leverancier van textielstickers voor o.a. matrassenfabrikanten, bekende sportmerken, sportmarketingbureaus, evenementen, meubelboulevards, (pop)concerten, reclamebureaus, winkelketens, de overheid en enkele Nederlandse én Belgische omroepen... allemaal dik tevreden! Voor uitgebreide informatie: stickermax@planet.nl. Of bel!

Kijk ook eens op: Kledingstickers