Textielstickers & kledingstickers

Textielstickers zijn o.a. uitstekend toepasbaar op kleding, (meubel)stoffering en matrassen. Het materiaal is uitermate flexibel en heeft een goede hechting op zowat alle oppervlakken met een vezelstructuur.
Het materiaal is verkrijgbaar in normale, lichte en zeer sterke belijming. Stickermax is gespecialiseerd in het bedrukken en verwerken van dit materiaal... ongeëvenaarde, schitterende resultaten in fullcolor of in één of meerdere kleuren. Verder vele mogelijkheden zoals o.a. stansen, oplopend nummeren of voorzien van barcode's. Wij leveren aan de modebranche, kledingverhuur, omroepen, sportevenementen (o.a. loopnummers), sportmarketingburo's, warenhuizen, automerken, matrassenfabrikanten, popfestivals, verzekeringsmaatschappijen, vele evenementen, reklameburo's de overheid en... aan u?
 

Wij leveren ook blanco textielstickers diverse formaten, geschikt voor laserprinters... u kunt zelf bijv. ook zelfklevende naambadges of kledingstickers printen...

Snelle levering, wij hebben ze op voorraad: beschrijfbaar v.a. 85 eurocent per A4 vel! Vele mogelijkheden, zelf printen of beschrijven voor bijv. congressen, netwerkbijeenkomsten, schoolreisjes etc.  

Meer voorbeelden van textielstickers? Zie tekst rechts van dit panel.

LET OP! Textielstickers zijn niet geschikt voor tere stoffen zoals velours, zijde, leder of suède. Het plakken gebeurt uitsluitend op risico van de gebruiker.